Elegáns, hagyományos öltöny Vőlegénynek, Örömapának, Férfi vendégeknek esküvőre, rendezvényre

Az esküvő napján nem csak a menyasszony, aki a figyelem középpontjában áll, és mindenkit elkápráztat szépségével és bájával. A vőlegények is egyre nagyobb figyelmet fordítanak megjelenésükre, szeretnének kitűnni eleganciájukkal életük egyik legfontosabb napján, ehhez nyújtunk segítséget.

Szalonunkban jelenleg közel 80 féle öltönyt tartunk, klasszikus, elegáns, bocskai, atilla öltönyöket vásárolhatnak nem hétköznapi, egyedi öltözékeket kedvelők. Ezekhez a modellekhez kínálunk hozzáillő kiegészítőket, társasági inget, zsinóros inget, bőrcipőket, ceremónia mellényeket, mandzsetta gombokat, bőr automata öveket.

Az elegáns öltönyök mellett egyéb, hétköznapi sportzakó, színes ing, utcai bőr cipő, férfi elegáns nadrág is megtalálható készletünkben.

Nem kell több felé szaladgálni, hogy tetőtől talpig felöltözzön. Minőségi öltözék kiegészítőkkel együtt ajánljuk fazonjainkat. Folyamatosan bővülő kínálat, nem csak vőlegényeknek.

Az öltönyöket kizárólag vásárolni lehet szalonunkban, kölcsönzésre nincs lehetőség.
Hogy miért? Mert mindenkire méretre kell készíteni. Nagyon ritka, hogy egy standard méret megfelelő, hiszen alkatilag mindenki más. A vételár csak minimálisan drágább, mint egy elegáns öltöny kölcsönzési díja. Ha a választás egy hagyományosabb öltönyre esik, akkor azt később is tudja viselni más alkalmakra.
Nem vagyunk férfi méretes szabóság, de az öltönyök személyre szabottan készülnek, figyelembe véve az Urak testalkatát, magasságát.

A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.

Tovább olvasva praktikus információkat is megtudhat a férfi öltönyökről, és annak vásárlási folyamatáról.